Lycksele: 0950-377 10
Umeå: 090-348 83 53
Skellefteå: 0910-200 391

Söker du efter en målare i Umeå, Lycksele eller Skellefteå? Dax att sätta lite färg på tillvaron? Oavsett storleken på arbetet kan du anlita en duktig målare hos oss till bra pris!

Välkommen till Lindkvist & Lindqvist Måleri AB – din målare när ni behöver hjälp med…

Målare – Måleri

Vi är en målerifirma med målare som har lång erfarenhet. Vi finns idag i Lycksele med Norrland som arbetsområde. Välkommen att besöka oss idag!

Söker du en målare i Umeå, Skellefteå, Lycksele? Oavsett omfattningen på uppdraget kan du anlita en kompetent målare hos oss på  Lindkvist & Lindqvist Måleri AB i Umeå.

  • Att tapetsera eller måla om är ett enkelt sätt att fräscha upp hemmet. Här hittar du professionella målare som ger dig ett snyggt och långsiktigt hållbart resultat.
  • Vi erbjuder våra kunder kompletta helhetslösningar inom måleri.
  • Söker du en målare i Umeå eller Skellefteå? Oavsett omfattningen på uppdraget kan du anlita en kompetent målare hos oss på Lindkvist & Lindqvist Måleri AB.
  • Rätt färgsättning kan förändra ett helt rum, låt färgen komma till sin rätt. Oavsett om du är privatperson, förening, kommuner eller företag så kan Lindkvist & Lindqvist Måleri AB hjälpa er.

Lindkvist & Lindqvist Måleri AB är en målerifirma med bred kompetens. Vi utför allt inommåleri som bl.a. invändigt och utvändigt målningsarbeten.

Vår främsta marknad är Umeå, Lycksele och Skellefteå.

Mångårig Branschvana bådar för väl utförda arbeten.

målning
1